[Back to Overwiew]  [IACM Homepage]


IACM-Berichten van 13 April 2019

Cannabinoide Conferentie 2019 Ė Oproep voor abstracten en registratie

De IACM directie bestuur wil je graag uitnodigen voor de Cannabinoid Conference 2019 en onderzoek presenteren. Het wordt gehouden van 31 Oktober Ė 2 November 2019 in Berlijn, Duitsland. De website van de conferentie met het voorlopige programma is nu online voor de indiening van abstracten. Registratie zal snel mogelijk zijn. De termijnen voor de mondelinge samenvattingen zijn 30 juni 2019 en abstracten voor posters 30 augustus 2019. Wilt u sponsor van de conferentie worden. Neem contact op met de IACM door het sturen van een e-mail naar info@cannabis-med.org.

Datum: 31 Oktober Ė 2 November 2019
Locatie: Estrel Hotel, Berlijn, Duitsland.

Gerduceerde registratie tarieven zijn beschikbaar totl 30 Augustus 2019. Mis de leidende conferentie over cannabis en cannabinoiden als medicijn niet!

De conferentie taal is in het engels.

Er zal simultaanvertaling uit het Engels in het Duits zijn op de eerste dag, dat een inleiding tot het medisch gebruik van cannabis en cannabinoÔden geeft.

Tijdens de conferentie zal de IACM 4 personen eren voor speciale prestaties met betrekking tot de re-introductie van cannabis en cannabinoÔden als medicijn. Er is een award voor fundamenteel onderzoek (Ester Fride Award), voor klinisch onderzoek, voor jonge onderzoekers en een speciale. award. Het IACM Award Committee zal de awardees selecteren. Elk award is geassocieerd met een prijzengeld van 500 EURos. Tijdens de conferentie zal de IACM de General Meeting en de selectie van nieuwe leden voor de raad van bestuur en een nieuwe voorzitter houden.

Terugblik

Een Jaar geleden

Twee Jaar geleden

[Back to Overwiew]  [IACM Homepage]


up

Online evenementen 2020

Alle informatie over de IACM Online Events, inclusief gratis video's van de webinars met Nederlandse ondertitels, vindt u hier.

Conferentie 2021

 De 12e IACM-conferentie over Cannabinoïden in de Geneeskunde zal online worden gehouden van 14 tot 16 oktober 2021. Registratie is gratis.

Members only

Regular members can sign up for the new member area of the IACM to access exclusive content.

You need to become a regular member of the IACM to access the new member area.

IACM on Twitter

Follow us on twitter @IACM_Bulletin where you can send us inquiries and receive updates on research studies and news articles.